Door de bewustwording heb ik ontdekt wat mij het meest beweegt”

Vanaf 2000 werk ik als trainer sociale vaardigheden in een commerciële omgeving en ik merk op dat ik in die periode gestart ben met het opnieuw ontwikkelen van mijzelf en het aanspreken van mijn talenten.

Via die weg kom ik terecht in de re-integratie als consulent, volg een opleiding tot coach en verdiep mijzelf in het bewustzijn.

Sinds 2005 mediteer ik en in 2011 kom ik in aanraking met mindfulness. Het idee van jezelf observeren en middels meditatie ruimte scheppen voor het laten zijn van de dingen zoals ze zijn, heeft mij enorm getroffen.

Middels een opleiding tot mindfulness trainer bij Hende Bauer, Centrum voor Mindfulness Den Haag, geef ik de training sinds 22 april 2013.

Precies vanuit die “talenten” probeer ik mijn leven invulling te geven. Begeleiding vanuit wat ik observeer of zie, begeleiding in creativiteit en sport. Hiermee aansluiting vinden in jou begeleiding, jou laten ontdekken wat jij kunt of waar jij naar toe wilt in je leven.

Vanuit de praktijk voor bewust leven bied ik vier vormen van dienstverlening, waarbij ik kan bijdragen aan jouw proces bewuster in het leven te staan.